Tin-Mar

Οι Περιπέτειες του Tενεκεδένιου Μάριου στη χώρα του Πότε-Πότε!


Click-and-Drag to navigate around the world. Use the +/- signs to zoom in/out
There are more photos in each location, zoom in to see them all.
Powered by Panoramio

Πέμπτη, Απριλίου 07, 2005

Έκθεση Κόμικς 2005 - " Με το ζόρι!"

Σήμερα στις 20:00 στον εκθεσιακό χώρο της Πολυτεχνικής θα γίνουν τα εγκαίνια της φετινής έκθεσης κόμικς που έχει τίτλο "Με το ζόρι!". Αν και ο τίτλος είναι λίγο χάλια, με εκφράζει απόλυτα, μιας και με το ζόρι πήρα μέρος στη φετινή έκθεση.

Οι κλικαρίες και οι ίντριγκες έχουν φτάσει σε απροχώρητο σημείο και με κούρασαν όλοι όσοι χρησιμοποίησαν την έκθεση για να κυνηγήσουν τα προσωπικά τους συμφέροντα και να προωθήσουν τον εαυτούλη τους.

Ένας είναι ο λόγος που πήρα και φέτος μέρος και έχει ονοματεπώνυμο : Χριστίνα Μποτωνάκη

Τη ιστορία αυτή(Προσωπικός Χώρος, δείτε το προηγούμενο post)την έχω στο μυαλό μου περίπου ένα χρόνο.Την είχα πει στη φίλη μου τη Χριστίνα και της είχε αρέσει πολύ. Μαζί με κάποιες άλλες ιστορίες είχε εντυπωσιαστεί από τα θέματα. Το συζήτησε με κάποιες φίλες της και ξαφνικά απέκτησα fan-club!(Ψωνάρα!)

Όταν οι ίντριγκες με απογοητεύαν, ο καιρός με πίεζε και έχανα την όρεξή μου, σκεφτόμουν και πόσο ήθελε να δει την ιστορία στο χαρτί. Κάθησα και την έκανα μόνο για εκείνη, επειδή πίστευε σε μένα και "έγραψα" όλα τα λαμόγια. Ειλικρινά δε θα είχα πάρει φέτος μέρος αν δεν είχε γίνει εκείνη η συζήτηση και δεν είχε δείξει τόσο ενδιαφέρον.

Χριστίνα, αυτή η ιστορία είναι αφιερωμένη σε σένα!

Σύντομα θα βάλω και φωτογραφίες από τα εγκαίνια.